monitorji - An Overview

Wiki Article

Omogočajo prijavo v uporabniški profil, izbiro jezika, strinjanje s pogoji in identifikacijo uporabnikove seje. Za njihovo uporabo nismo dolžni pridobiti soglasja.

Ti piškotki so prav tako potrebni, da vam v podjetju lahko ponudimo storitve, ki so na voljo na naši spletni strani. Omogočajo prijavo v uporabniški profil, izbiro jezika, strinjanje s pogoji in identifikacijo uporabnikove seje.

Najprej morate poznati izobrazbeno in poklicno ozadje računalniškega tehnika ter njihovo priljubljenost tako, da obiščete njihovo spletno stran ali pa si ogledate spletna mnenja. Drugič, pomembno je, da poznate cene profesionalca.

Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico Količina Cena skupaj V košarici je 0 izdelkov. V košarici je 1 izdelek. Skupaj produktov (z davkom) Nadaljuj z nakupovanjem Na blagajno

Smo spletna trgovina, ki se ukvarja s prodajo računalniške, gaming in ostale tehnološke napredne opreme. Naš cilj je ponuditi čimveč različnih popularnih znamk po konkurenčni ceni. Z veseljem svetujemo pri nakupu in smo z vami tudi po nakupu. Hvala za zaupanje, ekipa EIGRE.si

Omogočajo zagotavljanje vsebin za objavo v socialnih omrežjih in si zabeležijo vaše odločitve, da lahko zagotavljajo bolj osebno in izboljšano uporabniško izkušnjo.

Če se z uporabo teh posameznik ne strinja, se piškotki ne bodo namestili, lahko pa se zgodi, da zato nekatere zanimive funkcije posameznega spletnega mesta ne bodo na voljo. Te piškotke uporabljamo le, monitorji če ste s tem izrecno soglašali.

V primeru, da ne želite uporabljati piškotkov na tem spletnih mest ali jih odstraniti, lahko postopek za to preberete spodaj. Toda odstranitev ali blokiranje piškotkov lahko rezultira v neoptimalnem delovanju tega spletnega mesta.

Na zalogi pri dobavitelju 80,39 € V KOŠARICO Izdelek je na voljo v omejeni količini. Poskusite zmanjšati količino ali pa nas pokličite za več informacij.

StrokovnjakiKako deluje?Registriraj seZgodbe o uspehuImate kakšna vprašanja ali potrebujete pomoč?Center za pomoč

Poleg tega naši ekipi omogočajo boljše razumevanje posameznih odsekov spletne strani, ki se vam zdijo najbolj zanimivi in uporabni.

Na zalogi pri dobavitelju 790,94 € V KOŠARICO Izdelek je na voljo v omejeni količini. Poskusite zmanjšati količino ali pa nas pokličite za več informacij.

one. Splošno o piškotkih one.1. Kaj so piškotki Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina sodobnih spletnih mest shrani v naprave uporabnikov, torej oseb, ki s svojimi napravami katerimi dostopajo določene spletne strani na internetu.

Na zalogi pri dobavitelju 82,63 € V KOŠARICO Izdelek je na voljo v omejeni količini. Poskusite zmanjšati količino ali pa nas pokličite za več informacij.

two. Dovoljenje za uporabo piškotkov Če so vaše nastavitve v brskalniku s katerim obiskujete spletno mesto takšne, da sprejemajo piškotke, pomeni, da se z njihovo uporabo strinjate.

Report this wiki page